Menu Toggle

Op vakantie met de Zonnebloem

Al meer dan 70 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen. Deze vereniging, de grootste vrijwilligersclub van Nederland, zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Elk jaar gaat er een kleine groep op vakantie te gaan. Deze vakantie is dit keer mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Richard Hoogland Fonds

Afdeling Nieuwegein Noord organiseerde, afgelopen najaar, een vakantie in groepshotel Het Bosgoed,  een prima locatie voor deelnemers met een lichamelijke beperking. De vijf vrijwilligers hebben de twaalf gasten een onvergetelijke vakantie bezorgd, waarop wij allen met veel genoegen terug kijken.

Naast het gezellig samenzijn, de boswandelingen rondom het gebouw, de goede verzorging in het groepshotel, stonden er diverse activiteiten op het programma. Denk aan kaarten, sjoelen, schilderen op canvas, muziekbingo, een herfstwerkstuk maken en uit volle borst meezingen met oud-Hollandse liedjes. Kortom, een geslaagde vakantie!

 

 

Op onze pagina met gehonoreerde aanvragen vindt u een overzicht van projecten en initiatieven die door het Richard Hoogland Fonds worden gesteund. Wilt u weten of uw project of initiatief in aanmerking komt voor financiële steun? Doe de QuickScan.